MULBERRY FOR TARGET

I oktober släppte Mulberry en väskkollektion i samarbete med Target i USA. Jag hade tyvärr missat detta och fick inte läsa om det förrän i december. Men jag gav inte upp hoppet och bestämde mig för att ringa runt till alla Target i Orange County för att se om någon fanns kvar. Och jag lyckades till slut få tag i den här väskan till min stora lycka.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej jag undrar lite för jag har inte riktigt följt din blogg? vad läser du i los angeles? och vad kostar det? och hur länge ska du stanna där

hehe lite mkt men jag vill gärna veta för de ser så roligt ut

2011-01-21 @ 01:27:58
Postat av: diana pellgaard

hej! i LA pluggade jag business, marketing och economics. skolan jag gick på (CSUF) kostar ca 35.000 kronor för en termin. man får CSN för detta. just nu är jag tillbaka i sverige men planerar att åka tillbaka till los angeles snart!

2011-01-21 @ 16:46:23
Postat av: Anonym

okej de låter bra men om du har tid får du gärna berätta lite mer, jag e intreserad av att plugga i los angeles men jag har ingen aning om var jag ska börja osv??

2011-01-25 @ 00:33:39
Postat av: diana pellgaard

ja absolut! det bästa är att ta kontakt med ett företag som hjälper dig (gratis) med att plugga utomlands. jag gick via blueberry språk (blueberrysprak.nu) och trivdes väldigt bra med dom. det finns även andra företag som hjälper dig, t.ex. CIS (cis.nu) och Kilroy (education.kilroy.se). så ta kontakt med någon av dessa och berätta att du vill plugga i Los Angeles så hjälper dom dig!

2011-01-28 @ 14:23:53
Postat av: Anonym

tack så mkt du har varit till stor hjälp, hehe ville fråga ifall man måste vara väldigt duktig på engelska för att läsa tex på just den skolan CSUF, och jag undrar nu i efterhand blev du nöjd med dina ämnen du läste där??

2011-01-30 @ 00:58:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0