VANGUARD

Ikväll väntar Vanguard med Miike Snow och The EC Twins

HALLOWEEN

Självklart är jag som vanligt ute i sista stund med allting och så även Halloween förberedelserna. Igår tillbringade jag fyra timmar med att leta efter en Halloween utstyrsel, jag tror vi åkte runt till tio olika Halloween butiker. Det är helt galet att dom bygger upp enorma tillfälliga maskeradbutiker här bara för Halloween. Det är minst sagt nästan lika stort som julafton. Så vill man fira det ordentligt ska man göra det i USA. Trots detta hittade jag ändå ingenting jag ville ha. Snacka om att amerikanarna gillar TACKY kläder. Så till slut bestämde jag mig för att åka till en lite mer erotisk butik efter att jag fått tips om att det skulle vara bättre. Och där hängde den, min leopard body suit. Och mycket riktigt, kläderna som fanns att köpa i Halloween butikerna var värre än det som man kunde hitta i sexbutiken. Bilder kommer!

C.D.E

jag saknar min andra halva.

MARC BY MARC JACOBSLabor Day, 06/09/210. Balboa Island, Newport Beach.
Ett av mina bästa köp i USA är Marc By Marc Jacobs påsen/väskan på bilden. Utan tvekan den perfekta väskan att ha i skolan.

RUNAWAY / KANYE WEST

Grymt snygg video från Kanye West nya låt Runaway

AMERICAN EAGLE


05/09/10. Hamnade bland annat på en söndagsmarknad i Los Angeles och fyndade en gammal cykel och en vintage LV väska och tittade förbi utanför Universal Studios och åt frozen yoghurt på yoghurtland.


"MY CAR IS GERMAN"


04/09/10. Guys & Dolls, West Hollywood

SANTA BARBARASanta Barbara 04/09/10

HOLLYWOOD


ROBERTO CAVALLI
Roberto Cavalli F/W 2010 - GE MIG


GUYS & DOLLS

10/10/10 - Hollywood, it is time to celebrate 70 days with you tonight.

PLUGGHÄST

Det känns som att jag bor på skolan för tillfället. Idag har jag varit här i 14 timmar. Som jag längtar till fredag kl 12.00 när min business assignment är inlämnad. Nu ska jag gå hem, äta flingor i min säng och sova en väldigt skön sömn.

WISCONSIN


Cause every place I go I take another place with me
Första gråa dagen i Kalifornien. Jag sitter i skolan, lyssnar på Bon Iver och väntar på min principles of marketing lektion.

SOUTH COAST PLAZA


Fredagen den 3 september tog jag och Marlene en tur till lyxens South Coast Plaza, som är USA:s mest vinstdrivande shoppingcentrum med flera hundra miljarder i intäkter varje år. Kanske inte så konstigt med tanke på butikerna dom ligger inne med här. Jag kunde givetvis inte hålla mig ifrån H&M och det bästa är att godbitarna alltid finns kvar här i USA, som den här leopardkappan till exempel. Men jag äger ju redan en hemma i Sverige, så det fick bli en poncho istället och lite annat fint som jag måste visa. Och godaste glassen hittar man på Häagen Dazs.


DEXTER


Godmorgon Sverige. Det är fredagskväll här och jag ligger i en nybäddad säng och ska titta på första avsnittet av Dexter säsong fem. Detta är första helgen som jag är utan min roommate Marlene (som är bortrest till måndag) och det är första helgen som jag antagligen kommer att vara utan mitt älskade LA. Jag vet inte hur detta ska gå. Men jag har ju som sagt en hel del bloggande som jag måste ta igen.


HOUSTON, TEXAS


För lite mer än en månad sedan, mellan den 28-30 augusti, blev jag och Marlene bjuda på en weekend till Houston, Texas. Vi landade i Houston på fredagskvällen efter ett tretimmarsflyg från LAX och två timmars tidsskillnad från Kalifornien. Det blev först middag på fantastiska restaurangen Ocean's på kvällen och sedan utgång på Red Room, Nox och Sanctuary. På lördagsförmiddagen blev det poolhäng på Houstonian Country Club och sedan shopping på Houston Galleria. Jag kom bland annat därifrån med ett par flipflops från Michael Kors, en skinnjacka från Zara och underkläder från Victoria's Secret. På kvällen blev det ännu en underbar middag på Ocean's och sedan utgång på det. På söndagen åkte vi till Hotel Zaza för poolhäng och drinkar och sedan blev det lite sightseeing i Houston. Senare på eftermiddagen åkte vi på restaurangbio (med andra ord en bio där man kunde beställa mat samtidigt) och åt och tittade på Takers. På kvällen blev det en drink på Escobar och sedan hem och sova innan vi åkte till flygplatsen tidigt på måndagsmorgonen och satte oss på planet tillbaka till Los Angeles.RSS 2.0