MERCEDES-BENZ FASHION WEEK

Mercedes-Benz Fashion Week Stockholm A/W 2011. Tisdagens schema: 13.00 The Local Firm, 14.00 Noir et Blanc, 15.00 Stylein, 16.00 Diana Orving, 17.00 Odeur, 18.00 Cheap Monday, 19.00 Ljung.

TACK AWB / GLACEAU VITAMINWATER

http://www.glaceau.se/blog/2011/01/bloggvinnaren-och-fredag.html

ILLESTEVA

Snyggaste solglasögonen kommer från Illesteva. Jag tror minsann att jag ska lägga upp mina Lanvin for H&M solglasögon till försäljning på Ebay och lägga beslag på dessa när (om?) dom kommer in på lager igen.

GRAND CANYON

27/11-2010, Grand Canyon. Jag vet inte HUR många hundratals bilder från USA som jag har att visa. Det är dags för mig att köpa en hårddisk nu och börja lägga upp. Och bestämma mig för var jag ska börja.

MY YEAR IN STATUS

HAHA helt klart den bästa appen på facebook. För en del hade nog den här statuslistan blivit (onödigt) lång.

DADA LIFE

Igår spelade LA favoriterna (svenska dj-duon) Dada Life på Ambassadeur här i Stockholm. Tyvärr orkade jag inte ta mig dit med iställningen om att det ändå aldrig skulle bli lika ösigt som i Los Angeles. Idag ångrar jag mig lite.

ATT VARA MED HENNE

Idag beställde jag Alex Schulmans nya bok.

DROTTNINGHOLM

Idag åkte jag och D på en liten utflykt till Drottningholm i solen. Och precis när vi skulle gå tillbaka till bilen och åka hem så mötte vi kungen och drottningen, som också skulle ta sig ut på en utflykt. Bra tajming.

LAGUNA BEACH

8/10/2010, Laguna Beach.

UGG AUSTRALIA

Jag skulle kunna ägna bloggen ett halvår bara för att visa upp vad jag kom hem med från USA. Ett av mina bästa köp var helt klart mina svarta Uggs från Bloomingdales i San Francisco. Säga vad man vill om uggs, men dom är dom mest sköna, bekväma och varma skor jag har haft.

LA LIFE

Idag är det exakt en månad sedan jag kom tillbaka till Sverige. Det är galet vad tiden går fort. Och det är galet vad jag saknar LA, redan. Fast jag antar att det beror på vädret. Men jag tror nog att vi ses snart igen, California.

MULBERRY FOR TARGET

I oktober släppte Mulberry en väskkollektion i samarbete med Target i USA. Jag hade tyvärr missat detta och fick inte läsa om det förrän i december. Men jag gav inte upp hoppet och bestämde mig för att ringa runt till alla Target i Orange County för att se om någon fanns kvar. Och jag lyckades till slut få tag i den här väskan till min stora lycka.

BÄSTA JULKLAPPEN

Efterlängtade Acne Pistols från min kärlek.

FENDI / PALAZZO

Min bästa parfym någonsin är Palazzo från Fendi. Tyvärr har Fendi slutat att göra den och jag har letat som en galning efter att få tag i dom sista. Och jag var antagligen inte den enda då dom sedan länge har varit slut överallt. Men på vägen hem från min första Las Vegas trip stannade vi till vid en outlet mitt ute i öknen på kvällen. Och där i en ensam parfymaffär stod den, en 100 ml flaska. Det parfymbiträdet har nog aldrig sett en sådan glad kund tidigare.

BEACH HOUSE / WALK IN THE PARKIkväll spelar Beach House i ett slutsålt Los Angeles, OM jag önskar att jag hade varit där.

UNIVERSAL STUDIOS

Universal Studios, 20/10/2010. Nu kör vi bloggen!

IN-N-OUT

Godaste fyllematen efter en av alla fantastiska kvällar ute i Hollywood intogs bland annat på In-N-Out, som kan beskrivas som Sveriges svar på Max men med bara tre olika hamburgare att välja mellan och grymt billigt.

GREEK THEATRE

Så här glada var jag och Marlene efter Band of Horses utomhusspelning på Greek Theatre i Los Angeles i september. Vi blev uppgraderade till front row från att ha suttit längst bak i den stora amfiteatern eftersom jag som vanligt varit ute sent med att beställa biljetter. Hur kan man inte älska LA? Och så fick jag ett Band of Horses plektrum!

BAND OF HORSES

25/09/10. Band Of Horses live at Greek Theatre, Los Angeles

2011

TACK 2010!

RSS 2.0