REBECCA JAMES

I onsdags kväll bjöd Skugge & Co in till en bokträff med middag för Rebecca James nya bok "Sanningen om Alice". Tyvärr kunde jag inte medverka eftersom jag åkte ner till Skåne/Småland i måndags. Men jag ser verkligen fram emot att läsa boken som jag hört ska vara riktigt bra. Imorgon åker jag tillbaka hem till Stockholm!

MALMÖ

Igår satte jag mig på X2000 från Stockholm till Malmö för en veckas semester i Skåne/Småland. Först ut blev det en dejt med mina bästa barndomsvänner Emelie och Eva. Och sen hem till bästis i Hässleholm där jag befinner mig nu.

ANIV VON BORCHE

På fredag håller min kära vän Tommy i en modevisning för grymma designern Aniv Von Borche från New York!

JAPAN

Naturkatastroferna ökar och jag blir bara mer och mer övertygad om att jorden försöker säga ifrån.

HERNANDEZ CORNET A/W 11

Hernandez Cornets visning var enligt mig en av dom bättre under modeveckan. Kolla skärpet (!)

ÖVERRASKNING

Jag ber om ursäkt för mitt dåliga bloggande dom senaste dagarna, men jag lovar att det kommer bli ändring på det snaaart... För jag har en GRYM nyhet att berätta! Någon som kan gissa vad?

MONKI

Dom här solglasögonen kom jag hem med från Monki idag för 100 spänn.LEXINGTON A/W 11

Så här såg det ut på Lexingtons visning. Och precis som med Camilla Norrbacks kollektion innan var det ingenting som jag direkt fastnade för här heller. Mitt emot syntes bland annat Carolina Gynning och Victoria Silverstedt.

BOSTADSRÄTT

ÄNTLIGEN! Bostadsrätt på Varvsgatan 6! Sekelskiftslägenhet med trägolv, kakelugn, balkong och klädkammare <3

CAMILLA NORRBACK A/W 11


Camilla Norrbacks höst/vinterkollektion för 2011 såg bland annat ut så här. Det var inget som jag direkt fastnade för. Men Marit Bergman stod för musiken och det var ju trevligt. På sista bilden ser ni Camilla Norrback själv.

SILVERTRÖJAN


TILL MIN STORA LYCKA: jag hittade min silvriga drömtröja på H&M i onsdags. Den kom egentligen ut i höstas och jag letade som en galning efter den på H&M i Los Angeles. Men den var såklart slutsåld överallt (efter att ha blivit rejält ombloggad). Men i onsdags när jag tittade förbi på H&M Hamngatan så hängde den bara där. KATRINA I FOUND IT!


ELSAS MODE

På Skugge & c/o event på Kungliga Operan i fredags fick vi goodie bags med bland annat Sofi Fahrmans bok Elsas Mode. Jag har redan läst den så jag tänkte att om det finns en eller två här som inte har läst den och är intresserade så har jag två nya exemplar av boken. Lämna bara en kommentar så skickar jag den isåfall.

STIG LINDBERG

Äter semla på ett av mina senaste Myrorna fynd, assiett från Gustavsberg signerad Stig Lindberg.

WALKING DEAD

Söndagsmarathon med Walking Dead säsong 1. Kan inte vänta till säsong 2 kommer ut!

PANTIES

Jag fick ett gäng nya underkläder från Ella M av mamma när hon var på Stockholmsbesök <3

RSS 2.0